Париж занепокоєний останніми подіями на Донбасі

Париж занепокоєний останніми подіями на Донбасі

Укрінформ
Офіційний Париж висловлює занепокоєння у зв’язку з останніми подіями на сході України, які не відповідають Мінським домовленостям.

Про це заявило у четвер Міністерство закордонних справ Франції, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Напруження посилилося після нещодавніх рішень російського керівництва визнати документи, видані де-факто владою на сході України, а також протиправного привласнення українських підприємств у деяких районах Донецької і Луганської областей", - йдеться у заяві.

Водночас Франція висловила занепокоєння у зв’язку з рішенням українського керівництва запровадити тимчасову заборону на переміщення вантажного транспорту на сході країни.

"Ми закликаємо українське керівництво продовжити зусилля зі зняття блокади залізничних шляхів через лінію зіткнення", - також заявило французьке МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, 15 березня Рада національної безпеки й оборони України ухвалила рішення тимчасово припинити переміщення вантажів через лінію розмежування в зоні збройного конфлікту на Донбасі.

16 березна Президент Петро Порошенко увів у дію рішення РНБО щодо невідкладних заходів із протидії гібридним загрозам нацбезпеці України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-