Трамп покаже слабкість, якщо не відреагує на дії Путіна в Україні – ЗМІ

Трамп покаже слабкість, якщо не відреагує на дії Путіна в Україні – ЗМІ

Укрінформ
Нова адміністрація США повинна вжити заходів у відповідь на ескалацію насильства проросійськими силами на Сході України.

Про це йдеться у редакційній статті провідного канадського видання The Globe and Mail.

"Трамп повинен відреагувати розумним та сильним чином. Очевидно, що Путін вирішив перевірити американського президента і побачити, як далеко він може зайти. Наразі Путіну, вірогідно, видається, що він може робити будь-що, і це небезпечно для усього світу", - стверджує видання.

За словами авторів, під час передвиборчої кампанії Трамп відчував особливу "близькість" до Путіна та розділяв його любов до застосування сили. "Але тепер два хулігани, які очолюють дві світові держави, починають врізатися один в одного, і Путін – набагато більш досвідчений політик – отримує перевагу над Трампом", - наголошує The Globe and Mail.

Журналісти стверджують, що бойовики на Донбасі "або їх керівники у Москві" добре прорахували мляву реакцію США, розпочавши тиск на Маріуполь.

На переконання редакційного колективу, відсутність видимої реакції з боку Вашингтону засвідчить слабкість нового президента США. "Урешті-решт Трампу доведеться прокинутися та усвідомити, що він виглядає слабко на цьому фронті – точно не те, що він хоче показати. Він муситиме відреагувати", - наголошується у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-