До України їдуть глави МЗС Польщі та Британії

До України їдуть глави МЗС Польщі та Британії

Укрінформ
В Україні 28 лютого - 2 березня із спільним візитом перебуватимуть держсекретаря у закордонних справах та справах Співдружності націй Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Борис Джонсон і глава МЗС Польщі Вітольд Ващиковський.

Про це інформує прес-служба Міністерства закордонних справ України.

"1 березня відбудеться спільна прес-конференція міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, державного секретаря у закордонних справах та справах Співдружності націй Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Бориса Джонсона та міністра закордонних справ Республіки Польща Вітольда Ващиковського", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що метою візиту є демонстрація підтримки Британією та Польщею суверенітету та територіальної цілісності України, ознайомлення з актуальною ситуацією на Донбасі, спричиненою російською агресією, а також обговорення подальшої практичної допомоги у проведенні в Україні системних реформ на основі Угоди про асоціацію з ЄС. Крім того, сторони обговорять актуальні питання співробітництва України-ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-