Насіров не був у НАБУ після заяв Данилюка

Насіров не був у НАБУ після заяв Данилюка

Оновлено
Укрінформ
Голова ДФС Роман Насіров не ходив до НАБУ після заяв міністра фінансів Олександра Данилюка щодо необхідності перевірки його "безкоштовного" візиту на інавгурацію президента США Дональда Трампа. 

Про це він повідомив на пресс-сніданку, передає кореспондент Укрінформу.

"Після заяв Данилюка до НАБУ не ходив", - сказав Насіров. 

Як повідомлялося, міністр фінансів Олександр Данилюк розкритикував керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова за відвідання інавгурації президента США Дональда Трампа під час відпустки.

За словами Данилюка, по-перше, Насіров поїхав у відпустку, не погодивши це з міністром фінансів, який координує його діяльність, та Прем'єр-міністром. Крім того, місця, які займав Насіров на інавгурації Трампа, коштують близько 250 тисяч доларів. 

У цьому зв'язку керівник Мінфіну звернувся до НАЗК і НАБУ з проханням перевірити, чи були задекларовані ці кошти, а якщо це було безкоштовно - чи не була це послуга чи подарунок, оскільки законодавство забороняє приймати такі подарунки і послуги.

Сам Насіров підтвердив, що був на інавгурації президента США Дональда Трампа, оскільки в цей час перебував у відпустці в США і не міг пропустити таку подію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-