Глава МЗС Латвії сподівається на швидке запровадження безвізу для України

Глава МЗС Латвії сподівається на швидке запровадження безвізу для України

Укрінформ
Міністр закордонних справ Латвії Едгар Ринкевич під час прощального візиту посла України Євгена Перебийноса, який відбуває на інше місце роботи, заявив, що сподівається на швидке запровадження безвізового режиму для України.

Про це повідомляє портал національного радіо і телебачення LSM.LV

Ринкевич під час зустрічі з Перебийносом сказав, що сподівається: уже незабаром буде запроваджено безвізовий режим, який дасть змогу громадянам України в'їжджати на територію країн Шенгенської угоди.

Ринкевич також подякував Перебийносу за внесок у зміцнення латвійсько-українських відносин і висловив сподівання, що вони і надалі матимуть позитивну динаміку. Міністр підтвердив, що Латвія продовжить підтримувати Україну і надалі виступатиме за її територіальну цілісність.

Крім того, Ринкевич висловив бажання зміцнювати економічне співробітництво, особливо у сфері транзиту, сполучаючи транспортні шляхи країн Балтії, а також регіонів Чорного і Каспійського моря. 

Перебийніс, у свою чергу, подякував Латвії за підтримку України, заявивши, що вона буде дуже важливою і в майбутньому.

У вівторок Євген Перебийніс відвідав з прощальним візитом латвійський Сейм. Він пропрацював у Латвії менш як два роки - з 19 травня 2015 року. Тепер дипломат буде послом України в Чехії.

Фото: LETA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-