Естонія підтримує збереження санкцій проти Росії - МЗС

Естонія підтримує збереження санкцій проти Росії - МЗС

Укрінформ
Естонія виступає за  збереження санкцій проти Росії.

Про це йдеться у повідомленні МЗС за результатами робочої зустрічі міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з його естонським колегою Свеном Міксером.

"У ході бесіди керівник українського зовнішньополітичного відомства поінформував главу МЗС Естонії про триваюче погіршення безпекової ситуації на Донбасі у зв’язку з агресивними діями Росії та підтримуваних нею бойовиків. Зі свого боку, міністр закордонних справ Естонії відзначив важливість збереження існуючого режиму санкцій проти Росії та необхідність виконання нею Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Клімкін подякував Міксеру за беззаперечну підтримку України у складний для неї час, зокрема за нещодавнє виділення 400 тис. євро для потреб Управління ООН у справах біженців та Міжнародного Комітету Червоного Хреста, які надають допомогу жителям Авдіївки.

Керівник українського МЗС  поінформував естонського колегу про проведення 21 лютого міністерського засідання Ради Безпеки ООН з питань конфліктів у Європі та запросив Естонію взяти в них активну участь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-