У Президента підтвердили візит Клімкіна до Ізраїлю

У Президента підтвердили візит Клімкіна до Ізраїлю

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін дійсно перебуває в Ізраїлі з метою зміцнення партнерських відносин двох країн.

Про це на брифінгу сказав заступник глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це пов'язано із тим, що ми намагаємося зараз зміцнити наші партнерські відносини з цією важливою країною. Це також було пов’язано з тим, що два дні тому Президент мав телефонну конференцію з Прем’єр-міністром Нетаньягу і якраз у рамках цих заходів, які здійснюються за координації Президента України, ми обговорюємо питання зміцнення політичної складової та економічної та співпраці в інших сферах», - сказав Єлісєєв.

За його словами, і контакти Глави держави, і візит міністра закордонних справ вже дають позивний результат. «Домовлено про те, що найближчим часом відбудеться візит Прем'єр-міністра України до Ізраїля, і наразі ми дипломатичним каналами узгоджуємо строки цього візит», - наголосив заступник глави АПУ.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко 1 лютого провів телефонну розмову з Прем'єр-міністром Держави Ізраїль Беньяміном Нетаньягу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-