Райнін обговорив із британським послом продовження санцій щодо РФ

Райнін обговорив із британським послом продовження санцій щодо РФ

Укрінформ
Глава Адміністрації Президента Ігор Райнін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Великої Британії в Україні Джудіт Гоф.

Про це повідомляється на офіційному сайті Президента України.

«Глава АПУ висловив вдячність Великій Британії за непохитну позицію на підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, зокрема у питанні збереження санкцій проти Росії у відповідь на агресію, що триває», - йдеться у повідомленні.

Учасники зустрічі висловили впевненість у тому, що санкції щодо Росії мають зберігатися до повного відновлення суверенітету та територіальної цілісності України, включно з поверненням Криму.

Посол Гоф наголосила на тому, що позиція її країни щодо підтримки Української держави, зокрема в рамках Європейського Союзу, залишається незмінною. 

У свою чергу Райнін відзначив внесок Великої Британії у підготовку Збройних сил України і висловив сподівання на продовження і поглиблення співробітництва у цій сфері.

Сторони також обговорили питання двостороннього співробітництва, насамперед інтенсифікацію торговельно-економічної взаємодії, а також графік контактів на найвищому рівні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-