Маккейн і Грем назвали нові санкції США проти Росії недостатніми

Маккейн і Грем назвали нові санкції США проти Росії недостатніми

Укрінформ
Двоє впливових республіканських сенаторів Джон Маккейн і Ліндсі Грем назвали санкції, введені адміністрацією президента Барака Обами проти Росії в четвер, недостатнім покаранням для Москви та заявили, що добиватимуться більш жорстких обмежень.

Про це вони заявили у спільній заяві, оприлюдненій у четвер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Заходи, оголошені адміністрацією Обами сьогодні, вже давно перезріли. Та зрештою, це недостатня плата для Росії за її нахабний напад на американську демократію", - йдеться в оприлюдненому документі.

При цьому сенатори висловили твердий намір "очолити зусилля в новому Конгресі, щоб запровадити більш жорсткі санкції проти Росії".

Як повідомлялося раніше президент США Барак Обама у четвер підписав документ про введення додаткових обмежувальних заходів проти п'яти російських установ та чотирьох фізичних осіб через кібер-атаки Росії на США під час президентських виборів.

Крім того, американська сторона оголосила про видворення 35 росіян, які займали дипломатичні посади в посольствах і консульствах Росії в США та обмеження доступу до двох установ, що перебувають у власності Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-