Без рішення Порошенка ніякої блокади ОРДЛО не буде – Турчинов

Без рішення Порошенка ніякої блокади ОРДЛО не буде – Турчинов

Укрінформ
Секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив, що без рішення верховного головнокомандувача торгову блокаду окупованих територій в Луганській і Донецькій областях представники добровольчих батальйонів проводити не будуть.

Про це він заявив у вівторок на полігоні в Нових Петрівцях, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас не може бути на фронті хаосу і анархії, військові повинні виконувати накази свого командування. Тільки так ми можемо захистити країну. Ті, хто самі собі поставили завдання і побігли його реалізовувати, вони тільки будуть дестабілізувати ситуацію. Буде прийнято рішення блокувати, значить будуть блокувати. Не буде прийнято такого рішення верховним головнокомандувачем, отже це робити ніхто не буде. Ті, хто спробує сам робити якісь там імпровізовані блокпости в зоні проведення АТО, - цього не буде, це я вам зразу можу сказати", - наголосив він, відповідаючи на запитання щодо заяви ветеранів деяких добровольчих батальйонів розпочати торгову блокаду окупованих території в Луганській і Донецькій областях.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні добровольці заявили, що оскільки їхнього ультиматуму щодо звільнення заручників не виконано, то вони почали організацію блокади окупованих територій Донбасу. Зокрема, вони обіцяють не пропускати метал, вугілля, деревину і промислові партії алкоголю і сигарет.

16 грудня 2016 року бійці добровольчих батальйонів заявили, що якщо впродовж семи днів усі українські військовополонені не будуть звільнені терористами, добровольці почнуть тотальну блокаду окупованих територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-