Судові слухання в РФ про

Судові слухання в РФ про "переворот-2014" Турчинов назвав маразмом

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що розгляд в московському суді питання щодо визнання подій в Україні 2014 року державним переворотом - це маразм.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Початок розгляду в московському суді питання щодо визнання подій в Україні 2014 року державним переворотом - це черговий маразм тиранії, що переживає соціально-економічну та інтелектуальну кризу", - написав Турчинов.

Секретар РНБО зазначив, що "позов з такою постановкою питання більш професійно може бути розглянутий в московській психіатричній лікарні, де знаходяться більш фахові спеціалісти з цієї, такої важливої для кремлівських психопатів, проблеми".

Сьогодні Дорогомиловський суд Москви почав процес у справі про визнання подій в Україні в 2014 році "державним переворотом". Відповідний позов подав екс-"регіонал" Володимир Олійник. Олійник просить суд визнати юридичний факт "вчинення в Україні держперевороту і, отже, нелегітимність нинішньої влади". Суд визнав позовну заяву такою, що підлягає розгляду в Москві, прийняв її до провадження і почав слухати справу по суті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-