Віктор Суворов: Повноцінну розвідку можна створити за місяць

Віктор Суворов: Повноцінну розвідку можна створити за місяць

Укрінформ
Історик Віктор Суворов переконаний, що повноцінні розвідку, контррозвідку можна створити за один день, максимум за один місяць. 

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу.

«Усі спеціальні органи можна зробити за один день. Ну, нехай місяць. Достатньо мати хороших хлопців, готових скласти голову за захист своєї батьківщини. Якщо такі хлопці є, то все інше додасться. Якщо таких людей немає, то нічого зробити не можна навіть за сто років. Логіка і вірність своїй країні. Якщо є розумна людина, яка любить свою країну, то всьому іншому вона навчиться», - заявив Суворов.

Аргументуючи свою думку історик також звернувся до історичних аналогій.

«Збираються люди після жахливої війни, після катастрофи. У них немає досвіду, але у них є бажання вижити. І вони створюють державу Ізраїль і створюють найкращу у світі розвідку, не маючи ніяких грошей. Потрібні розумні, віддані країні люди. Але ці люди знайдуть правильних консультантів, навчаться на власних помилках, на своїх прорахунках, і це буде дієздатна розвідка».

На його думку, на сьогодні ж головне завдання вирвати з цих органів зрадників і шпигунів, тих, хто вставляє палиці в колеса.

Повний текст інтерв'ю читайте на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-