Подання на Дейдея і Довгого передали голові ВР — Луценко

Подання на Дейдея і Довгого передали голові ВР — Луценко

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко роз'яснив, що подання на надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Євгена Дейдея та Олеся Довгого не відхилено Регламентним комітетом, а передано Голові Верховної Ради Андрію Парубію.

Про це Луценко розповів журналістам, повідомляє його прес-секретар Лариса Сарган у Facebook.

"Ці висновки надано голові Верховної Ради для внесення на розгляд сесійної зали. Таким чином, жодне з моїх подань не відхилено. Обидва подання згідно з рішенням комітету мають розглянути у Верховній Раді", - цитує Луценка його прес-секретар.

Генпрокурор висловив сподівання, що аналогічні рішення ухвалять щодо всіх внесених ним подань.

Читайте також: Луценко заперечує незаконність дій ГПУ у справі Лозового

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Комітет ВР з питань регламенту та організації роботи парламенту визнав недостатньо обгрунтованими докази Генпрокуратури в поданні щодо народного депутата з "Народного фронту" Євгена Дейдея. У вівторок регламентний комітет ухвалив висновок про недостатність доказів у поданні Генпрокуратури щодо депутата з депутатської групи "Воля народу" Олеся Довгого.

До кінця тижня регламентний комітет має розглянути ще два подання від ГПУ - стосовно Максима Полякова (фракція "Народного фронту"), Борислава Розенблата (фракція "Блок Петра Порошенка").

Також у ВР знаходиться подання ГПУ про надання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-