Голова ПА НАТО закликав Україну боротися з олігархічним впливом

Голова ПА НАТО закликав Україну боротися з олігархічним впливом

Укрінформ
Голова Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі підкреслив, що, підтримуючи Україну, держави НАТО захищають себе.

Про це він сказав під час 95-го Семінару Парламентської асамблеї НАТО в рамках Ініціативи Роуза-Рота у Києві, повідомляє кореспондент Укріформу. 

«Ми знаємо, що, підтримуючи Україну, ми захищаємо і себе... Наша позиція щодо України є чіткою і міцною - ми категорично засуджуємо подальшу окупацію Росією частини території України, підтримуємо євроатлантичну Україну», - сказав Аллі. 

Водночас голова ПА НАТО закликав Україну активізувати зусилля у проведенні важливих реформ. 

«Зокрема, щодо боротьби з корупцією та олігархічним впливом. Попри нещодовні досягнення, Україні треба ще багато зробити», - сказав він. 

Читайте також: НАТО повною мірою підтримує демократичні прагнення України - Полторак

Як повідомляється на сайті Верховної Ради, з 3 по 5 липня у Києві проходить 95-й семінар Парламентської асамблеї НАТО в рамках Ініціативи Роуза-Рота. Він присвячений питанням безпеки і стабільності в Україні і Чорноморському регіоні.

Програма Роуза-Рота започаткована у 1990 р. тодішнім головою Парламентської асамблеї НАТО, сенатором Конгресу США Вільямом Ротом і конгресменом Чарльзом Роузом. Головним завданням програми є проведення семінарів, конференцій, інших форумів, пов’язаних із проблематикою країн Центральної та Східної Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-