НАТО повною мірою підтримує демократичні прагнення України - Полторак

НАТО повною мірою підтримує демократичні прагнення України - Полторак

Укрінформ
У НАТО є повне розуміння і підтримка прагнень України до реформ і демократичного розвитку.

Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак за результатами зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у п’ятницю в Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Є повне порозуміння і підтримка з боку Альянсу усіх прагнень і перетворень, які відбуваються в Україні: демократичних реформ, реформування Збройних сил», - наголосив Полторак.

Він відзначив, що експерти НАТО допомагають Міністерству оборони в опрацюванні усіх плануючих документів, зокрема, Програми розвитку ЗСУ до 2020 року.

«До Альянсу вступає держава. І передумовою вступу є не лише готовність і відповідність Збройних сил стандартам НАТО, але й готовність суспільства», - зазначив Полторак.

Окрім цього, додав міністр, під час зустрічі з генсеком НАТО сторони обговорили безпекову ситуацію в Україні та у світі, імплементацію пакету комплексної допомоги НАТО для України, хід підготовки до проведення засідання Північноатлантичної ради у Києві 9-10 липня, а також проведення Росією навчань «Захід-2017».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-