Робота уряду з ВР щодо голосування за медреформу недостатня - Гройсман

Робота уряду з ВР щодо голосування за медреформу недостатня - Гройсман

Укрінформ
Те, що Верховна Рада не включила до порядку денного голосування за законопроект про медреформу, є результатом недостатньо жвавого обговорення представників Кабміну з народними обранцями з цього питання.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав у вечірньому ефірі ICTV в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Те, що парламент минулого тижня не включив у порядок денний ці закони, говорить тільки про те, що потрібна краща комунікація з ВР. Ми будемо шукати правильні рішення для того, щоб внести їх у залу з узгодженими позиціями та включити у порядок денний», - сказав Гройсман.

Він нагадав, що до складу цієї робочої групи увійшли народні депутати з усіх фракцій коаліції. Їх завданням стане розгляд законопроекту та внесення правок.

«До 6 червня буде працювати ця робоча група. Це Артур Герасимов, Максим Бурбак. Вони зараз працюють над тим, щоб у рамках коаліції знайти відповіді на ті питання, які, можливо є справедливими у депутатів. І ми разом будемо працювати над тим, що впроваджувати ці зміни», - сказав глава уряду.

«Ці зміни потрібні українцям для того, щоб вони були здоровими, люди мали доступ до якісної охорони здоров'я, щоб врешті решт лікар отримував нормальну заробітну плату за свою роботу.», - підкреслив Гройсман.

Нагадаємо: днями в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун застерегла, якщо зазначені документи не будуть схвалені на поточній сесії Ради, почати реформу можна буде не раніше 2019 року. За її словами, у 19-му відбудуться парламентські вибори, а під час виборів, традиційно, ніякі реформи не проводяться, підкреслила Супрун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-