Полторак - представникам Бундестагу: РФ не виконала жоден з пунктів

Полторак - представникам Бундестагу: РФ не виконала жоден з пунктів "Мінська"

Укрінформ
Міністр оборони України генерал армії Степан Полторак заявив, що продовження запроваджених санкцій стосовно Російської Федерації повинно залишатися й надалі. 

Про це він сказав під час зустрічі з головою та членами комітету з питань зовнішніх справ Бундестагу доктором Норбертом Реттгеном, повідомляє прес-служба Міноборони. 

«Усі країни світу мають розуміти природу того, що відбувається, та мати політичну єдність стосовно ситуації в Україні. Продовження запроваджених санкцій стосовно Російської Федерації повинно залишатися й надалі, оскільки жоден із пунктів Мінських домовленостей зі сторони Росії не виконано», - заявив Полторак.

Він подякував пану Реттгену за послідовну та чітку позицію, яку він особисто та його колеги надають Україні на усіх світових майданчиках та під час заходів, де відбувається дискусія стосовно подій в нашій країні.

Також міністр оборони України наголосив, що нині Україна - це країна патріотичних і мотивованих людей, яким у їхній боротьбі за територіальну цілісність потрібна підтримка усього цивілізованого світу.

«Українці жертвують своїми життями, аби не допустити ситуації, яка склалася на Сході нашої держави, у інші європейські країни», - зазначив Полторак.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-