Радикальна партія розблокувала трибуну Ради й пішла до Кабміну

Радикальна партія розблокувала трибуну Ради й пішла до Кабміну

Укрінформ
Фракція Радикальної партії розблокувала трибуну і вийшла з сесійної зали парламенту для участі у засіданні уряду з вимогою покласти край монополії олігархів з газового ринку України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вчора «Нафтогаз України» звернувся з офіційною заявою до Кабінету міністрів України з вимогою усунути монополію Фірташа на ринку постачання газу для населення, те, про що стверджувала фракція Радикальної партії - Фірташ, Льовочкін і компанія продовжують грабувати українців... Тому зараз фракція Радикальної партії в повному складі йде на засідання уряду, щоб вимагати ухвалення рішення про повернення під державне правління державної власності, щоб позбавити олігархів джерела корупції за рахунок українських громадян», - сказав керівник фракції Радикальної партії Олег Ляшко.Він додав, що 10 квітня  представники Радикальної партії підуть на засідання НКРЕКП, щоб домогтися від них  «скасування рішення по абонплаті».

Також Ляшко повідомив, що фракція вимагає зустрічі з Президентом України, щоб відправити у відставку голову НКРЕКП Вовка.

Після виступу Ляшка фракція Радикальної партії розблокувала трибуну і залишила сесійну залу парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-