Гончаренко розповів подробиці свого

Гончаренко розповів подробиці свого "викрадення"

Укрінформ
Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко розповів журналістам у парламенті подробиці спецоперації з його так званого викрадення в Одесі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Частина спецоперації була в тому, щоб зробити заяву, відповідно, прокуратури, щоб замовники розуміли, що людину шукають", - сказав Гончаренко.

За словами депутата, ні з ким з народних депутатів він це не обговорював, навіть з дружиною.

"В середу ввечері, коли я поїхав, я сказав колегам, що їду у термінових справах", - підкреслив він.

За його словами, під час спецоперації він знаходився в безпечному місці.., просто провів півдня без телефона, в замкнутому приміщенні під наглядом СБУ".

На питання, чому, на його думку, він став об'єктом спецоперації, Гончаренко відповів: "Основна мета була - це вчинення терористичного акту,... що таке антиукраїнське підпілля в Одесі здатне викрасти когось відомого політичного громадського діяча і вчинити з ним таке, це була головна їхня мета. Я думаю, що їм потрібен громадсько-політичний діяч, одесит, але якого досить непогано знають у всій країні. Напевно, вони вважають мене саме таким. Я весь час чую загрози з російського телебачення, від "польових командирів" "Л/ДНР".

Він також розповів, що вже втретє стає мішенню сепаратистів: вперше це було навесні 2014 року, вдруге - у квітні 2015 року.

"В мене велике щастя, я сьогодні бачу сонце і в мене дуже хороший настрій... я щасливий, що я здоровий, живий і я дуже вдячний за це СБУ і прокуратурі", - резюмував Гончаренко.

Як повідомлялося, вчора ЗМІ повідомили про викрадення заступника голови парламентської фракції "Блоку Петра Порошенка" Олексія Гончаренка.

Згодом цю інформацію підтвердили в Одеській облпрокуратурі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-