Білий дім підтверджує:

Білий дім підтверджує: "кримські" санкції проти Росії будуть збережені

Укрінформ
Речник Білого дому Шон Спайсер підтвердив позицію адміністрації президента Трампа щодо збереження санкцій проти Росії, пов'язаних з окупацією Криму, про що заявила напередодні новий постпред США при ООН Ніккі Гейлі.

З відповідною заявою Спайсер виступив у п'ятницю під час брифінгу в Білому домі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Що стосується санкцій, я думаю, посол Гейлі дуже чітко заявила про наші занепокоєння щодо російської окупації Криму. Я думаю, вона говорила дуже переконливо і чітко про це", - заявив Спайсер.

Таким чином, він відповів на запитання журналістів про те, чи має намір адміністрація США зберегти санкції проти Росії або навіть розширити їх.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі під час свого першого виступу в Раді Безпеки ООН підтвердила позицію нової адміністрації США щодо російської агресії.

"США продовжують засуджувати та закликають негайно припинити російську окупацію Криму. Крим є частиною України. Наші санкції, пов'язані з Кримом, діятимуть, поки Росія не поверне контроль над півостровом Україні", - заявила представник Сполучених Штатів на засіданні Ради Безпеки ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-