Олланд засудив анексію Криму і назвав умову скасування санкцій проти Росії

Олланд засудив анексію Криму і назвав умову скасування санкцій проти Росії

Укрінформ
Франція не визнає анексію Криму, а скасування санкцій проти Росії можливе лише за умови чіткого виконання Мінських домовленостей. 

Про це заявив президент Франсуа Олланд під час виступу перед дипломатичним корпусом, повідомляє у Twitter посол України у Франції Олег Шамшур. 

"Щойно Франсуа Олланд завершив виступ перед дипломатичним корпусом: Франція не визнає анексію Криму; санкції будуть зняті за умови чіткого виконання Мінська", - написав Шамшур.

"Новая газета" наводить такі слова Олланда: "Але я хотів би, в першу чергу, поговорити про Україну... Ми (разом з Ангелою Меркель. - Авт.) намагаємося домогтися виконання мінських угод при кожній зустрічі в "нормандському форматі" і при кожній телефонній розмові. І ми не втрачаємо нашого ентузіазму. У будь-якому разі, наша старанність і наша залученість - щоб домогтися результату - залишаються такими ж. І в той же час, я це говорю з усією ясністю: санкції не можуть бути зняті, поки взяті зобов'язання не будуть виконані».

Як відомо, наприкінці минулого року Франсуа Олланд і канцлер Німеччини Ангела Меркель виступили за продовження санкцій проти Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-