Українці

Українці "підписали" петицію про відключення електрики Криму

Укрінформ
Петиція про призупинення подачі виробленої в Україні електроенергії до тимчасово окупованої АР Крим набрала 25 396 підписів з необхідних для розгляду 25 000.

Про це повідомляється на сайті Глави держави.

Петиція зареєстрована на сайті Президента України 8 вересня 2015 року.

"Крим окупований. Нахабно і віроломно. Шляхом брехні і зради кремлівські маріонетки захопили владу там. Вони вселили жителям півострова думку, що Україна всі ці роки була для них не Батьківщиною, а вантажем, який тягнув їх униз і не давав нормально жити. І багато людей повірили, що вони проживуть краще без України", - йдеться в петиції.

За словами автора петиції, без України Криму не прожити, і якщо всі кримчани це зрозуміють, то з'явиться надія на якнайшвидше повернення півострова під контроль України.

"Брехня може бути якою завгодно, але правда одна - без України Криму не прожити. І якщо всі кримчани це зрозуміють, з'явиться надія на повернення якнайшвидше півострова під контроль нашої держави. На жаль, нинішня політика українського уряду не дозволяє Криму усвідомити всі мінуси життя без України. Більше того, доходить до абсурду - забезпечуючи  електроенергією окупаційний лад у Криму, Україна сама змушена купувати електрику в сусіда-агресора", - йдеться в петиції.

Для розгляду, згідно з законом, петиція повинна зібрати не менше 25 000 підписів протягом не більше трьох місяців з дня її оприлюднення, потім її мають передати в Адміністрацію Президента України, після чого АП передасть свої висновки Президенту, і він дасть свою відповідь на петицію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-