У неділю планується зустріч керівників фракцій та груп BP з силовиками – Порошенко

У неділю планується зустріч керівників фракцій та груп BP з силовиками – Порошенко

Укрінформ
У неділю планується провести зустріч керівники фракцій та груп BP з силовиками.

Про це сказав співголова фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко журналістам після наради у спікера парламенту Руслана Стефанчука, повідомляється на сторінці Порошенка у Фейсбуці.

"Завтра, попередньо о 16.00, відбудеться закрите засідання керівників фракцій та груп та представників груп з представниками силового блоку. Це - міністр оборони, міністр внутрішніх справ, керівник Служби безпеки, керівництво розвідок, як військової, так і зовнішньої, Національного банку, Міністерства фінансів", - написав він.

Порошенко висловив сподівання, що завтра всі ці керівні особи обговорять із парламентом ефективну співпрацю щодо підвищення обороноздатності держави.

Читайте також: Стефанчук обговорив із президентом Міжпарламентського Союзу безпекові питання

Як повідомляв Укрінформ, фракція "Слуга народу" заявила, що народні депутати готові у будь-який момент зібратися на засідання Верховної Ради для ухвалення важливих рішень для захисту країни та посилення її обороноздатності.

Разом з тим у заяві підкреслюється, що Україна має найбільш потужну армію за увесь час від 2014 року та найбільшу коаліцію партнерів на нашу підтримку за увесь час незалежності. Влада зробила все, щоб проросійські сили в Україні мали найменше можливостей за увесь час незалежності, наголосили у фракції "СН".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-