У Фурсівській ОТГ обговорили, як залучати мешканців до вирішення проблем громади

У Фурсівській ОТГ обговорили, як залучати мешканців до вирішення проблем громади

Децентралізація
Укрінформ
Ефективний діалог між владою об'єднаних територіальних громад та мешканцями дозволить не лише інформувати людей, але й залучати їх до вирішення важливих проблем.

Про це повідомила радник з питань комунікацій Київського Центру розвитку місцевого самоврядування Програми "ULEAD з Європою" Оксана Лелюк, інформує Київський ЦРМС у Facebook.

"Постійний, а, головне, стратегічно спланований, діалог дасть змогу як просто інформувати людей, так і залучати кожного мешканця до вирішення важливих проблем громади", - сказала Лелюк під час обговорення у Фурсівській сільській об’єднаній тергромаді Київщини різних каналів комунікації між владою громади та мешканцями.

Для Фурсівської ОТГ стратегічна комунікація надзвичайно важлива, адже на території ОТГ проживає близько 10 тисяч населення, здійснюють господарську діяльність понад 100 суб’єктів господарювання різних форм власності, функціонує 15 громадських організацій. Також ОТГ має ще й значний туристичний потенціал та може стати досить привабливою для інвесторів. У сільській раді говорять, що над питанням комунікації уже працюють.

Читайте також: У Мелітопольському районі створили п’яту тергромаду

Програма «U-LEAD з Європою» фінансується спільно Європейським Союзом і державами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-