Угорська залізнична компанія GYSEV Zrt. (RaaberBahn) та австрійський аукціонний дім NetBid GmbH оголосили про початок співпраці в Будапешті

Укрінформ

Аукціонний дім NetBid GmbH займатиметься виведенням на ринок  для повторної  експлуатації вживаних пасажирських та вантажних вагонів компанії GYSEV, яка прийняла рішення про часткове оновлення свого парку. «Завдяки співпраці, обидві компанії зміцнюють концепцію професійного міжнародного ремаркетингу.  Зокрема, розвивають нові ринки шляхом тісної взаємодії делегацій торговельних представництв та міністерств торгівлі», - зауважив Андреас Вайнбергер, генеральний директор компанії NetBid GmbH. «Послуги NetBid та заходи щодо модернізації нашого парку є ідеальною умовою  для співпраці. Завдяки такому співробітництву, ми плануємо створити нові можливості для міжнародних залізничних компаній, які хочуть підвищити свої стандарти ціною розумних інвестицій», заявив Шілард Ковесді, президент компанії GYSEV Zrt.

GYSEV Zrt (http://www.gysev.hu)

Raaberbahn або GySEV – австрійсько-угорська залізнична компанія, розташована у місті Шопрон, Угорщина.  Це - спільне підприємство Угорщини (65,7%) та Австрії (28,2%), а 6,1% належить концерну STRABAG SE. В Угорщині компанія працює під назвою Győr-Sopron-EbenfurtiVasút (GySEV), а в Німеччині називалася Raab-Oedenburg-EbenfurtherEisenbahn (ROeEE). У 2008 році її перейменували на Raaberbahn.

NetBid AG; NetBid GmbH (http://www.netbid.com)

NetBid AG – аукціонний дім з головним офісом у Гамбурзі. Компанія також має представництва в Баварії та Баден-Вюртемберзі, активно працює за кордоном - в Австрії, Польщі, Іспанії, Чехії, Швейцарії, Угорщині, Словенії та Південній Кореї. Аукціонний дім був заснований у 1999 році групою компаній NetBid Industrie-Auktionen AG. Зараз NetBid займається оцінюванням мобільних активів, повторним виведенням на ринок транспортних блоків, машин та систем транспортування. Через цей майданчик проводяться інтернет - та традиційні аукціони, а також здійснюються прямі продажі.

Контакти:

NetBid GmbH

Андреас Вайнбергер

+4318906670-401

weinberger@netbid.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-