Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Російське телебачення радісно цитує деяких українських політиків

Російське телебачення радісно цитує деяких українських політиків

Блоги
Укрінформ
У нас на фасаді, що за мостом біля Щастя, трохи українського радіо і багато окупаційного телебачення.

Так от, російське телебачення радісно цитує деяких українських політиків, які радіють, як і російські окупанти, щодо негативного результату референдуму в Голландії. З картинками, цитатами, портретами...

Що би робив Путін, якби не наші політвиродки, для яких невдачі України - кращі за особисті успіхи. А як ще мають голосувати голландці, коли наш політикум розсипався у безкінечних заявах і інтерв'ю для іноземних ЗМІ в розповідях, яка України недостойна євроінтеграції.

П'ята колона - це не лише ПР і Путін. П'ята колона - це кожен, для кого особиста політична кар'єра і інтереси його політичної групи важливіші, ніж інтереси України. І така п'ята колона в Україні, на жаль, неймовірно велика.

Тут на самому передку в 10 км від окупованого Луганська, пацани дивляться радісні цитати російських пропагандистів, взяті з українських політичних ФБ, і мріють про те, щоб, повернувшись у тил після дембеля, начистити морди брехливим патріотам, які стали інструментом Росії.

Справді, якби наші недоукраїнці приїхали сюди і подивилися на усе, що вони роблять, очима людей, які відстоюють Україну по-справжньому, то, певно, найбільшим задоволенням для них стало би - застрелитися!

З Благовіщенням Вас! Хай нині в Україну прийдуть хороші новини!

Олександр Бригинець
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-