Чому варто підписатись на платну стрічку Укрінформу

Чому варто підписатись на платну стрічку Укрінформу

Укрінформ
Українське національне інформаційне агентство “Укрінформ” пропонує вам підписатись  на платну стрічку “Укрінформ: новини”. 

Передплатник отримуватиме усі найактуальніші новини в Україні та за кордоном - про політику, економіку, фінанси та бізнес, науку, культуру та спорт.  Також в стрічці - ексклюзивні коментарі та інтерв’ю. 

У стрічці “Новини України” - усі новини про політичне, економічне та соціальне життя в Україні, а також зовнішньополітичну діяльність та міжнародну співпрацю. Отримати інформацію можна щодня в онлайн режимі або декількома блоками на день. Мови - англійська, українська, а на замовлення готуються стрічки німецькою, іспанською, французькою, японською та польською.

Усе про економіку країни та світу, а також новини про бізнес - у стрічці “Економічні новини”. Зокрема, наш передплатник отримує інформацію про основні макроекономічні показники, новини промисловості, фінансово-банківського сектору, товарно-біржових ринків, тенденції ринків. А також - ексклюзивна інформація від компаній та корпорацій, коментарі експертів, дослідження ринків. Стрічка передається по буднях у режимі реального часу або узагальненим блоком в кінці дня. Мови стрічки - українська, англійська. Також на замовлення готуються стрічки німецькою, іспанською, французькою, японською та польською мовами.

Серед передплатних продуктів є й “Анонс подій”. Він інформує про найважливіші події політичного, економічного, соціального та культурного життя  Києва, регіонів України та світу. Цей продукт надходить українською та англійською мовами двічі на добу, 5 днів на тиждень.

Усі інформаційні продукти можна протестувати безоплатно протягом тижня.

Серед передплатників інформаційних продуктів Укрінформу - українські та зарубіжні ЗМІ, органи влади, закордонні  посольства та представництва міжнародних організацій, банки та фінансові установи, підприємства та організації.

Щоб підписатися або замовити тестовий режим передплати, звертайтеся: 

Тетяна Скорик

тел.: (044) 299-04-44

email: skorik@ukrinform.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-