Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Провокації у дусі КДБістських часів

Провокації у дусі КДБістських часів

Укрінформ
Поява 10 лютого інтерв’ю зі мною у російському виданні «Новая газета» особисто для мене стало повною несподіванкою, оскільки записувалося ще 24 січня.

Також здивував не повний обсяг, викривлена та акцентована на деякі питання його спрямованість. Чомусь спадає на думку, що матеріал спеціально «відлежувався» і опрацьовувався в редакції, чекаючи свого «зіркового» часу. Який наступив чомусь саме перед міжнародною конференцією з безпеки у Мюнхені. Там, де питання... з протидії російській агресії проти України стоїть на першому місці.

Мабуть, не випадково російські пропагандисти напередодні такої визначної події використали те, що залишилося від інтерв’ю, для створення та внесення розбрату у середовище українських високопосадовців. Зокрема, у дусі КДБістських часів паралельно з інтерв’ю хтось навмисно запустив «качку» про начебто порушену кримінальну справу проти губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі, про що я взагалі жодного слова не казав! А деякі ЗМІ поспішили без перевірки це розповсюдити, бо смажене і скандальне.

Вже називав приблизну суму, яку російська пропаганда виділяє для подібних інформаційних провокацій – 2 млрд. доларів щорічно. Це спокусливо для ФСБшних мурзілок, особливо в умовах падаючої економіки РФ. Тому закликаю всіх, хто може стати або вже став потенційною жертвою чорних піар атак з боку росіян, бути пильними та виваженими. Тільки в єдності та мудрості наша сила. Ми обов’язково переможемо! Слава Україні!
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-