Київ розпочинає співпрацю в галузі туризму з організацією VisitBerlin

Київ розпочинає співпрацю в галузі туризму з організацією VisitBerlin

Фото
Укрінформ
Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації підписало меморандум про співпрацю і взаєморозуміння з Berlin Tourismus & Kongress GmbH (VisitBerlin).

Як передає Укрінформ, про це управління повідомило у Фейсбуці.

Участь у підписанні меморандуму взяло також Державне агентство розвитку туризму України.

Зазначається, що основною метою співпраці є відновлення туристичної галузі України та Києва, зокрема, шляхом обміну досвідом щодо законодавства, туристичних ресурсів, стандартів якості в закладах розміщення, системи збору даних для туристичної статистики, інновацій і цифрових технологій в туризмі.

Також передбачений обмін досвідом щодо можливостей для розвитку MICE-туризму, аналітичної і статистичної інформації й інших напрямів взаємодії у сфері туризму.

За словами начальниці управління КМДА Марини Радової, німецькі партнери запропонували відкриття у Києві представництва VisitBerlin.

Читайте також: У Києві цього тижня пройдуть п'ять безкоштовних екскурсій

«Попри воєнний стан та зачинені аеропорти сфера туризму продовжує наповнювати бюджет. Тому залучення міжнародних партнерів є вкрай важливим елементом у відновленні та подальшому розвитку галузі у Києві та у країні загалом, аби підготуватися зустрічати відвідувачів з усього світу після Перемоги», – зауважила посадовиця.

Як повідомляв Укрінформ, Київ готує заявку на отримання статусу Міста музики ЮНЕСКО.

Фото: Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-