У Києві цього тижня пройдуть п'ять безкоштовних екскурсій

У Києві цього тижня пройдуть п'ять безкоштовних екскурсій

Укрінформ
У Києві нинішнього тижня організують на безоплатній основі 5 екскурсійних прогулянок, зокрема, планується маршрут для людей із порушеннями слуху.

Про це повідомила пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

Заходи проходитимуть із четверга до неділі.

Зокрема, екскурсія «Провулками київського Кудрявця» (для людей із порушеннями слуху), яка відбудеться 7 березня, присвячена літописним місцям Києва і творінням багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, які мешкали тут у різні часи. Екскурсія проводитиметься в супроводі перекладача жестової мови.

На екскурсії «Прогулянка старим Києвом» 8 березня відвідувачі почують про будівництво Володимирського собору, а також ознайомляться з історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Під час екскурсії «Київ: стежиною воєнної історії», що також відбудеться 8 березня, можна буде побачити низку об’єктів мілітарної історії Києва, дізнатися про події боротьби за незалежність України.

Екскурсія «Київ історичний», яка відбудеться 9 березня, буде присвячена історії стародавнього Києва, його пам’яткам, архітектурі та Подолу.

На екскурсії «Київ незламний», яка пройде 10 березня, містяни і гості столиці ознайомляться з історією воєнного Києва – за часів Другої світової війни і під час повномасштабної війни з РФ.

Читайте також: У Києві відкрили виставку про силу та стійкість дітей під час війни

Як повідомляв Укрінформ, у виставкових залах Центрального будинку художника презентували культурно-мистецький проєкт із нагоди 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-