ППО знищила усі ракети, що летіли у напрямку Києва

ППО знищила усі ракети, що летіли у напрямку Києва

Укрінформ
 Сили та засоби протиповітряної оборони знищили усі ворожі ракети, які летіли у напрямку Києва, ще на підльоті до столиці.

 Як передає Укрінформ, про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, "після тривалої паузи у 79 днів ворог поновив удари крилатими ракетами з бортів стратегічної авіації Ту-95МС. Попередньо, близько 10-ти бомбардувальників-ракетоносців випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55 з району міста енгельс, саратовської області. Повітряна тривога в столиці тривала майже 2 години".

Читайте також: Зеленський анонсував посилення протиповітряної оборони України

Як підкреслив Попко, "жодна ворожа ціль не досягнула міста. Силами та засобами ППО усі ракети, які летіли у напрямку Києва, були знищені ще на підльоті до столиці. (Офіційна інформація про кількість та типи збитих повітряних цілей опублікують Повітряні Сили після узагальнення даних)".

Він також наголосив: "Інформація щодо жертв та руйнувань відсутня! Як ви бачите, ворог дочекався свого часу і почав знову застосовувати стратегічну авіацію для атак на мирні міста. Тому бережіть себе та рідних, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги".

Читайте також: Ігнат: Росіяни можуть завдати ракетних ударів у будь-який день

Як повідомляв Укрінформ, зранку 8 грудня на околицях Києва працювала ППО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-