«Безпечні канікули»: у Києві проведуть тренінги для дітей

«Безпечні канікули»: у Києві проведуть тренінги для дітей

Укрінформ
У рамках проєкту "Безпечні канікули" рятувальники Києва у громадських просторах Vcentri Hub навчатимуть дітей безпекових правил.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У Києві відбувся старт проєкту "Безпечні канікули". У рамках проєкту пройдуть тренінги темами яких стануть: безпека поводження на воді, з вогнем, безпечне поводження вдома, на природі, мінна безпека.

Перший тренінг був присвячений темі мінної безпеки.

“Наше завдання - зробити все можливе, щоб будь які дії, намагання рашистів не завадили нашим дітям провести літні канікули на позитиві. Саме тому ми спільно зі службою ДСНС в місті Києві на базі наших Vcentri Hub проводимо ряд тренінгів. Цей проєкт ми назвали “Безпечні канікули”, - зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Тренінги призначені для дітей віком від 10 до 16 років.

Вони будуть проводитись у всіх Vcentri Hub у Києві - в Оболонському, Шевченківському та Голосіївському районах. Тренінги будуть проходити протягом літа щосереди раз на два тижні.

Участь є безкоштовною.

Окрім тренінгів будуть проводитись психологічні розвантаження для дітей, де вони зможуть побавитись із спеціально навченими тваринами.

Читайте також: У Києві проїзд для учнів у транспорті буде платним до кінця літа

“Крім того, спільно з ДСНС в місті Києві ми будемо проводити інформаційну кампанію “Безпечні канікули”. Будемо записувати тематичні ролики, рекомендаційні ролики, які будемо поширювати в соціальних мережах”, - додав Лелюк.

Як повідомляв Укрінформ, міжнародна організація з розмінування HALO Trust вважає, що території, забруднені мінами та вибуховими речовинами в Україні, можуть бути завбільшки як Велика Британія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-