Начальник військової адміністрації Києва передав засоби ППО для мобільних вогневих груп

Начальник військової адміністрації Києва передав засоби ППО для мобільних вогневих груп

Фото
Укрінформ
Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко передав одній із частин Сухопутних військ Збройних сил України партію сил і засобів протиповітряної оборони, які будуть виконувати завдання у складі мобільних вогневих груп.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі Київська міська військова адміністрація.

“Як показали події останніх днів, це і атаки дронів камікадзе і атаки комплексні, з використанням дронів і ракет, сил і засобів ППО мало не буває! Периметр Києва великий, тут все знаходиться, як кажуть москалі “центр прийняття рішень”. То ми повинні вживати всіх засобів і зосередити всі зусилля, щоби убезпечити всіх киян і всі структури, що керують обороною країни, з точки зору протиповітряної оборони”, - підкреслив начальник КМВА.

Автомобілі “Рено” придбані владою Києва, вони уже пройшли відповідне технічне обслуговування, ремонт, обладнані кулеметами ДШК з комплектами, крім цього є відповідні прилади для лазерної підсвітки та переносні зенітно-ракетні комплекси Stinger.

Начальник КМВА передав Сухопутним військам засоби ППО для мобільних груп / Фото: КМВА

Як зауважили у КМВА, підрозділ, що отримав цю техніку, з наступного тижня почне бойове злагодження і через певний час вони посилять сили і засоби повітряної оборони угруповання сил і засобів Києва.

Читайте також: Штати приділяють велику увагу передачі Україні засобів ППО – Білий дім

Як повідомляв Укрінформ, останніми днями російська армія атакує Київ дронами-камікадзе та ракетами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-