Брюссель передав Києву карети швидкої допомоги

Брюссель передав Києву карети швидкої допомоги

Фото
Укрінформ
Мер Брюсселя Філіп Клоз передав від столиці Бельгії дві сучасні карети швидкої допомоги для Києва.

Про це у Телеграмі повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, передає Укрінформ.

“Сьогодні у столичній мерії зустрівся з мером Брюсселя Філіпом Клозом та делегацією бельгійської столиці, яка прибула на моє запрошення до Києва. Філіп Клоз передав від столиці Бельгії 2 сучасні карети швидкої допомоги”, - зазначив мер.

Кличко додав, що вони рятуватимуть здоров’я та життя мирних мешканців Києва, які страждають від постійних масованих атак з боку росіян.

Він зауважив, що рівно рік тому Клоз відвідував Київ, щоб підтримати його жителів, і тоді він теж передав українській столиці 2 машини швидкої допомоги, медикаменти та обладнання.

Читайте також: Києву передали з Німеччини та Польщі чотири сучасних пожежних авто

Крім того, мер столиці зазначив, що у листопаді минулого року у Брюсселі відбувся Інвестиційний форум Києва. За підсумками форуму низка європейських міст підписали спільну "Декларацію про взаєморозуміння в підтримці реконструкції та сталого розвитку Києва".

“Сьогодні відбудеться наша онлайн-зустріч з підписантами цього документу та презентація проєктів, у реалізації яких Київ потребує допомоги партнерів. Ми вдячні, що Брюссель не припиняє надавати нам політичну підтримку, а також економічну та гуманітарну допомогу”, - сказав Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, польські партнери цього року нададуть Києву 60 вагонів для метрополітену.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-