Символ віри у повернення українського флоту до Криму: у столиці підняли прапори ВМС

Символ віри у повернення українського флоту до Криму: у столиці підняли прапори ВМС

Укрінформ
До 105-ї річниці Військово-морського Прапору Збройних сил України в центрі Києва підняли прапори Військово-морських сил як символ віри у повернення українського флоту до Криму.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі написав начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко та оприлюднив фото із зображенням прапора на флагштоці біля будівлі КМДА.

“Сьогодні, 29 квітня, відзначається 105 років із дня створення Українського військово-морського флоту! Цього дня, у 1918 році, у Севастополі було офіційно оголошено Чорноморський флот флотом Української Народної Республіки. А на лінкорах, крейсерах, есмінцях були спущені червоні прапори та підняті українські”, - зауважив він.

Читайте також: Командувачі ВМС України й США обговорили ситуацію в Азово-Чорноморському регіоні

Як наголосив очільник КМВА, “сьогодні ми піднімаємо такі самі прапори ВМС України в центрі Києва не тільки на честь свята. Ми піднімаємо цей стяг як символ нашої віри в ПЕРЕМОГУ, повернення українського флоту у Крим!”.

“Цей прапор обов’язково знову замайорить у Севастопольській бухті!”, - зауважив Попко.

Як повідомляв Укрінформ, командувач Військово-морських сил ЗСУ віцеадмірал Олексій Неїжпапа з нагоди 105-ї річниці Військово-Морського Прапору Збройних Сил України висловив переконання, що українські прапори невдовзі знову замайорять над визволеним українським Кримом.

Фото: Телеграм КМВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-