Столиця отримала чотири сучасні автобуси від німецьких партнерів

Столиця отримала чотири сучасні автобуси від німецьких партнерів

Фото
Укрінформ
Київ отримав від німецьких партнерів ще чотири автобуси Mercedes, які найближчим часом вийдуть на столичні маршрути.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає Укрінформ із посиланням на КМДА.

За словами Кличка, "ці автобуси – сучасні, з низькою підлогою, з системами відеоспостереження та Wi-Fi у салоні – нам передали транспортні підприємства Гамбурга та Галлє". 

"Три із них – це ті, про які я домовився під час свого нещодавнього візиту до Гамбурга. Ще один автобус прибув із німецького міста Галлє. Найближчим часом – після відповідної реєстрації, цей пасажирський транспорт вийде на маршрути столиці", – зазначив Кличко.

Київ отримав чотири автобуси від німецьких партнерів / Фото: КМДА

Читайте також: Столичні рятувальники отримали пожежне авто з 30-метровими сходами

Мер подякував німецьким партнерам за цю необхідну для столиці допомогу та зауважив, що Київ і надалі потребує збільшення рухомого складу міського транспорту і спецтранспорту для комунальних служб.

У КМДА нагадали, що загалом від початку повномасштабної війни Київ залучив та отримав від європейських партнерів 40 сучасних карет швидкої допомоги, 40 пожежних автомобілів (2 авто у грудні відправили в Харків, який зазнає постійних обстрілів). Також столиця отримала вже 76 міських автобусів.

Як повідомляв Укрінформ, у березні Київ отримав від німецьких та польських партнерів чотири нові сучасні пожежні автомобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-