У Києві на Великдень додатково чергуватиме понад тисяча поліцейських

У Києві на Великдень додатково чергуватиме понад тисяча поліцейських

Укрінформ
У Києві для підтримання правопорядку під час святкування Великодня додатково будуть задіяні понад 1000 поліцейських та близько 120 представників добровольчого формування тергромади.

Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко, передає Укрінформ.

“Під час святкування Воскресіння Господнього у столиці Україні будуть задіяні усі необхідні заходи безпеки. Так, для підтримання правопорядку Національна поліція України задіє понад 1000 поліцейських та близько 120 представників ДФТГ (добровольче формування територіальної громади)”, - сказав Попко.

За його словами, разом із патрульною поліцією вони чергуватимуть у місцях проведення богослужінь та зібрання вірян – храми, собори та Національний заповідник "Києво-Печерська лавра".

Крім того, працюватимуть спеціальні тимчасові моніторингові центри, які відслідковуватимуть ситуацію в Києві. Також за дотриманням правопорядку додатково стежитимуть до 500 співробітників муніципальної охорони.

Читайте також: Киян закликали на Великдень долучатися до богослужінь онлайн

Попко також закликав жителів і гостей столиці не нехтувати правилами безпеки, адже й у Великдень зберігається загроза провокацій чи ракетних обстрілів.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві комендантська година на Великдень діятиме з 00:00 до 05:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-