Киян закликали на Великдень долучатися до богослужінь онлайн

Киян закликали на Великдень долучатися до богослужінь онлайн

Укрінформ
У Київській міській державній адміністрації закликали киян на Великдень надати перевагу онлайн трансляціям богослужінь і нагадали про комендантську годину, яка триває з 00:00 до 05:00.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє КМДА.

"Міська влада нагадує, що відзначення Великодніх свят цьогоріч відбувається в умовах воєнного стану. Мешканців закликають надати перевагу трансляціям богослужінь і пам’ятати про комендантську годину, що діє із 00:00 до 05:00", - заявила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

За її словами, влада міста звернулося до керівників релігійних громад з проханням обмежити проведення масових богослужінь і максимально забезпечити онлайн трансляції з культових споруд на українських телеканалах та через інтернет.

Читайте також: Ігнат - про можливість ракетних обстрілів на Великдень: Ознаки підготовки є завжди

«Україна продовжує жити в стані війни, тому ми маємо залишатись свідомими громадянами та діяти з урахуванням рекомендацій військових, уникаючи масових скупчень, щоб уберегти один одного. Окрім того, звертаємо увагу містян, що в Києві продовжує діяти комендантська година, яка триває з 00:00 до 05:00», – наголосила Старостенко.

Як повідомлялося, під час комендантської години заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, переміщатися транспортом або пішки. Комендантський патруль має право затримати порушника і перевірити його документи.

Пересуватися містом під час комендантської години можна лише за наявності спецперепустки. Виходити на вулицю можна, лише щоб дійти до найближчого укриття у разі повітряної тривоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-