Стрілецький батальйон Києва завершує злагодження: як тренуються бійці

Стрілецький батальйон Києва завершує злагодження: як тренуються бійці

Фото, відео
Укрінформ
Окремий Стрілецький батальйон Києва завершує своє злагодження і укомплектування технічними засобами.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

“Окремий Стрілецький батальйон Києва завершує своє злагодження і укомплектування технічними засобами і незабаром буде готовий виконувати бойові завдання. Інструктори бійцями задоволені і кажуть, що їхні підопічні дуже швидко вчаться”, - йдеться в повідомленні.

Окремий Стрілецький батальйон Києва завершує злагодження / Фото: КМВА

За словами бійців, вони добровільно записались у лави батальону, тому вони хочуть вчитися і мають мотивацію до тренувань.

Читайте також: Окремий стрілецький батальйон Києва отримав обладнання для бойових завдань

«Займаємось з інструкторами. Самі вчимося, самі допомагаємо один одному. Чим краще ми будемо навчатися і чим більше нам дадуть інструктори – живіше будемо, ціліше будемо!» - зазначив боєць з позивним «Буран».

Сьогодні в підрозділах батальйону проводяться контрольні заняття по предметам бойової підготовки - тактичної, вогневої, інженерної, тактичної медицини тощо.

"Видно, що хлопці завзяті. Вони виявлятють намір готуватися до захисту Батьківщини. Звичайно, є зауваження і інструктори їх виправляють. Адекватно реагують парні. Проявляють намір тренуватися. Задоволені тим, що з ними проводяться такі заняття. Впевнені, що Перемога в будь-якому випадку буде за нами», - зауважив інструктор з тактики Віктор Яценко.

Як повідомлялося, Окремий стрілецький батальйон Києва отримав обладнання для новітньої системи управління боєм, зокрема автомобіль, дрони, планшети, монітори та генератори.

У лютому влада столиці оголосила про формування Окремого стрілецького батальйону Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-