Окремий стрілецький батальйон Києва отримав обладнання для бойових завдань

Окремий стрілецький батальйон Києва отримав обладнання для бойових завдань

Фото
Укрінформ
Окремий стрілецький батальйон Києва отримав обладнання для новітньої системи управління боєм, зокрема автомобіль, дрони, планшети, монітори та генератори.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська військова адміністрація повідомила в Телеграмі.

Передача обладнання відбулася завдяки благодійним фондам «Рідна Дарниця» та «Рідна Оболонь» за сприяння КМВА.

«Разом ці технічні засоби дозволять підрозділу аеророзвідки стрілецького батальйону якісно виконувати бойові завдання. Аеророзвідка — це очі бойового підрозділу. Це один із найважливіших елементів введення війни та інструментів знищення ворога», — зауважив очільник військової адміністрації Сергій Попко.

Він наголосив, що спільно із благодійними фондами КМВА системно забезпечує підрозділи Збройних сил України й інших складових сил оборони всім необхідним для якісного виконання визначених для них завдань.

Читайте також: Українським військовим передали у «гарячі точки» 300 безпілотників Mavic 3T

Разом із керівниками Оболонської та Дарницької районних державних адміністрацій очільник КМВА вручив ключі від автомобіля й обладнання для аеророзвідки бійцям батальйону.

Попко підкреслив, що такі події стають можливими завдяки волонтерам і небайдужим громадянам, які жертвують кошти для ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, Окремий стрілецький батальйон Києва був сформований у березні поточного року. Його особовий склад проходить підготовку на різних тренувальних локаціях міста.

Фото: КМВА (Київська міська військова адміністрація)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-