Трьох київських посадовців підозрюють у розтраті мільйона на шкільні укриття

Трьох київських посадовців підозрюють у розтраті мільйона на шкільні укриття

Фото
Укрінформ
Трьом посадовцям Шевченківської районної державної адміністрації міста Києва повідомили про підозру за розтрату 1 млн грн на облаштуванні шкільних укриттів.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури Києва повідомили про підозру начальнику і двом заступникам управління освіти РДА за фактом розтрати бюджетних коштів та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, управління освіти уклало з підприємцем договір на закупівлю меблів для укриттів у 54 навчальних закладах Шевченківського району вартістю понад 3,7 млн грн.

"Незважаючи на те, що переможець тендеру запропонував ціни значно вище ринкових, управління освіти уклало з ним договір, що призвело до безпідставного перерахування коштів зі столичного бюджету на суму понад 1 млн гривень", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Чиновнику КМДА повідомили про підозру - вимагав хабарі за місця на ярмарках

Як передавав Укрінформ, у Києві начальник управління Голосіївської районної державної адміністрації, директор комунального підприємства та керівник підрядної організації підозрюються у привласненні 500 тисяч гривень, виділених на ремонт шкільних укриттів.

Фото: Київська міська прокуратура, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-