У Німеччині відкрили виставку «Київ. Незламне серце Європи»

У Німеччині відкрили виставку «Київ. Незламне серце Європи»

Фото
Укрінформ
У німецьких містах Мюнхен та Фюрстенфельдбрук відкрилась фотовиставка «Київ. Незламне серце Європи».

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на заступника голови КМДА Ганну Старостенко, передає Укрінформ.

«У Мюнхені та Фюрстенфельдбруці представили виставку «Київ – незламне серце Європи». На світлинах зображені долі людей, які стали на захист рідної землі, які працюють в тилу, втратили рідних та власну домівку», - йдеться в повідомленні.

Заступник голови КМДА зазначила, що війна змінила українців та українські міста, зокрема, і столицю України – Київ, але, попри обстріли, повітряні тривоги, місто зберігає свою душевність та надихає своєю енергією.

«Сьогодні, у річницю повномасштабного вторгнення росії в Україну, дуже важливо нагадати про те, що відбувається у нашій країні, в столиці України. І саме ця виставка дає можливість людям в усіх куточках землі на власні очі побачити, як у 21 сторіччі триває боротьба між країною великого майбутнього та країною сумнівного минулого, побачити нелюдські безчинства, скалічені долі тисяч людей, трагедію кожного українця. Але завдяки нашим воїнам та всеосяжній світовій підтримці Україна обов’язково вистоїть і переможе», – сказала Старостенко.

Виставка вже відбулась у багатьох містах Європи та світу, зокрема у Празі, Любліні, Мехіко, Гіссені, Берліні. Організатор виставки – Департамент суспільних комунікацій КМДА.

Читайте також: У Сеулі відкриють фотовиставку «Рік стійкості» про війну в Україні

В експозиції використано роботи Дениса Копилова, Олексія Самсонова, Миколи Тимченка, Миколи Синельникова, Бориса Корпусенка, Павла Петрова, Андрія Скакодуба та пресслужби ДСНС.

Рік тому, 24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють мирні міста й села, розв’язали масовий терор проти цивільного населення на тимчасово захоплених територіях.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-