Військові найближчими днями проведуть тренування з оборони Києва

Військові найближчими днями проведуть тренування з оборони Києва

Укрінформ
З 21 лютого впродовж кількох днів проходитимуть навчання угруповання сил і засобів оборони Києва по захисту столиці.

Про це у Телеграмі повідомила Київська міська військова адміністрація (КМВА), передає Укрінформ.

«З 21-го лютого і протягом кількох наступних днів угруповання сил і засобів оборони Києва проводить навчання по захисту столиці. За сценарієм, ворог проводить наступальну операцію з північного напрямку. Завдання сил і засобів оборони Києва – під керівництвом командувача відпрацювати весь комплекс завдань по обороні столиці. Окрім того, в ході тренування наші військові планують провести навчання із захисту цивільного населення в умовах бойових дій», - сказав начальник КМВА Сергій Попко.

Читайте також: Наєв перевірив готовність мобільних груп ППО у Північній операційній зоні

Він зазначив, що у тренуванні візьме участь Київська міська військова адміністрація (в складі визначених структурних підрозділів) та районні держані адміністрації.

Водночас Попко наголосив, що наразі загроза нападу на столицю з півночі є мінімальною, ситуація стабільна та контрольована.

Читайте також: Наєв - про загрозу з білорусі: Сил для сухопутного наступу зараз недостатньо

Як повідомляв Укрінформ, департамент освіти і науки КМДА спростував фейк про підготовку шкіл до надзвичайних заходів, зазначивши, що не видавав жодних наказів про запровадження будь-яких додаткових заходів, пов’язаних із воєнним станом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-