За тиждень росія обстріляла Херсонщину 258 разів — Зеленський

За тиждень росія обстріляла Херсонщину 258 разів — Зеленський

Укрінформ
За тиждень російська армія 258 разів обстріляла 30 населених пунктів Херсонщини. Ворог не здатен ні на що, окрім розрухи, в тому числі й у себе в країні.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав під час вечірнього відеозвернення, передає Укрінформ.

“Цієї доби, як і кожного божого дня, окупанти знов обстрілювали Херсон і громади області. Лише за один тиждень ворог 258 разів обстріляв 30 населених пунктів Херсонщини. Російська армія пошкодила і насосну станцію, яка забезпечувала подачу води в Миколаїв”, - сказав Зеленський.

Читайте також: На Херсонщині росіяни розстріляли автомобіль з людьми і переїхали його танком

Президент відзначив, що сіяти розруху усюди - це і є справжня суть тих людей, які випадково заволоділи росією, і за 20 років в їх країні панує розруха, яка лишається тільки після воєн.

“А це не війна – це вони пройшли. Вони ні на що не здатні, окрім розрухи. Це все, що вони полишають по собі. І те, що вони роблять зараз проти України, – це їхнє намагання помститись. Помститись за те, що українці вже неодноразово захищали себе від них. Україна ніколи не буде місцем для розрухи. Україна ніколи не прийме порядків від цих товаришів з Москви”, - сказав Зеленський.

Читайте також: росіяни за добу 30 разів обстріляли Херсонщину, загинув цивільний

Президент наголосив, що Україна зробить усе, щоб відновити кожен зруйнований окупантами об’єкт, кожен будинок, кожне підприємство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-