На Херсонщині росіяни розстріляли автомобіль з людьми і переїхали його танком

На Херсонщині росіяни розстріляли автомобіль з людьми і переїхали його танком

Укрінформ
У Херсонській області правоохоронці задокументували черговий злочин військових російської федерації: у березні цього року російські солдати розстріляли автомобіль з мирними людьми і переїхали танком.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

«За попередніми даними, у березні поточного року російські військовослужбовці між двома селами у Херсонському районі розстріляли з автоматичної зброї автомобіль, в якому перебувало двоє цивільних, та переїхали його танком», - ідеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили ймовірне місце захоронення загиблих, які були поховані місцевими жителями на кладовищі. Їх буде ексгумовано для проведення експертиз.

В ході проведення слідчих дій зафіксовано понад 50 вхідних та вихідних отворів на транспортному засобі, які лишились внаслідок обстрілу. Автомобіль буде направлений для подальшого проведення відповідних комплексних судово-криміналістичних експертиз.

Читайте також: У Гаазі пройшли консультації щодо відповідальності рф за злочин агресії проти України

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв Укрінформ, станом на 28 листопада в Україні із початку повномасштабної війни з росією правоохоронці зареєстрували 68899 злочинів росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-