росіяни за добу 30 разів обстріляли Херсонщину, загинув цивільний

росіяни за добу 30 разів обстріляли Херсонщину, загинув цивільний

Укрінформ
Війська рф за минулу добу, 27 листопада, 30 разів обстріляли Херсонщину, внаслідок чого одна людина загинула, двоє зазнали поранень.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, передає Укрінформ.

"Інформація щодо ворожих обстрілів за минулу добу, 27 листопада. російські окупанти 30 разів обстріляли територію Херсонщини... У результаті російських обстрілів загинула одна людина, ще два жителі Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ОВА, у Херсонському районі російські загарбники продовжують обстрілювати житлові квартали обласного центру, ворожі снаряди влучили в приватні та багатоквартирні будинки. Також загарбники гатили по Білозерці, Приозерному, Комишанах, Степанівці, Микільському, Чорнобаївці, Токарівці, Зеленівці, Придніпровському, Станіславу.

У Бериславському районі обстріляли Берислав, Республіканець, Новоберислав, Томарине, Тягинку, Новоолександрівку, Качкарівку, Осокорівку.

Читайте також: росіяни за добу атакували дев’ять областей України - зведення ОВА

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонському напрямку війська рф перебувають у позиційній обороні та не припиняють артилерійських обстрілів підрозділів українських військ і населених пунктів на правому березі Дніпра.

Фото: Нацполіція, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-