Загородження та ППО: голова МВА розповів, як Київ посилює захист

Загородження та ППО: голова МВА розповів, як Київ посилює захист

Укрінформ
Для забезпечення додаткового захисту столиці наразі удосконалюється система оборонних рубежів, районів та позицій міста.

Про це розповів в інтерв`ю “НВ” новопризначений голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передає Укрінформ.

“Аби не коригувати дії ворога, про цифри говорити не буду. Скажу лише, що на даний момент із мого боку проводиться робота щодо забезпечення частин і підрозділів, задіяних в обороні міста. Удосконалюється система оборонних рубежів, районів та позицій, облаштовані різного роду загородження, включаючи мінно-вибухові. Створена система вогневого ураження, суттєво удосконалюється система протиповітряної оборони. Всі комунальні служби міста готові виконувати свої завдання”, - сказав посадовець, відповідаючи на запитання стосовно збільшення кількості особового складу військових підрозділів, залучених до оборони міста.

Новий очільник КМВА також вважає, що у рф залишається бажання захопити столицю, але українські військові “готові до будь-яких дій із боку противника”.

Читайте також: У Генштабі ЗСУ не виключають продовження воєнних дій в 2023 році

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-