Атака дронів на Київ: нагородили поліцейських, які збили Shahed

Атака дронів на Київ: нагородили поліцейських, які збили Shahed

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський нагородив поліцейських, які під час обстрілів столиці збили ворожий безпілотник.

Як передає Укрінформ, про це МВС повідомляє у Телеграмі

Нагрудним знаком «За відвагу в службі» очільник МВС нагородив старшого оперуповноваженого поліції Києва та трьох поліцейських Департаменту патрульної поліції України.

Зазначається, що 17 жовтня, під час масованої атаки ворожих безпілотників у середмісті столиці правоохоронці вжили заходів не тільки із забезпечення правопорядку, а й оборони міста. Поліцейські з вогнепальної зброї знищили один із 42 дронів, які атакували у цей день країну.

«Наша поліція стала нашим ППО - це дуже приємно. Ваш вчинок – це 2 відсотки роботи від потужності ППО взагалі. Впевнений, те, що сталося, посилить нашу віру і наблизить перемогу. Настане той день, коли ми більше не будемо бачити в нашому небі цих дронів», - підкреслив Монастирський.

Читайте також: Поліція оприлюднила кадри збиття іранського дрона у столиці

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок вранці росія атакувала Київ 28-ма дронами. Зафіксовано п’ять влучань. Зокрема, зруйновано житловий будинок в Шевченківському районі, загинули п’ятеро людей.

Наслідки удару дронами-камікадзе по Києву / Фото: Євген Котенко. Укрінформ

Один з дронів із автоматичної зброї збили поліцейські.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-