У центрі столиці відновили рух транспорту на кількох напрямках

У центрі столиці відновили рух транспорту на кількох напрямках

Фото
Укрінформ
У столиці відновили режим руху транспортних засобів Петрівською алеєю, Парковою дорогою, Дніпровським узвозом та алеєю Героїв Крут з організацією одностороннього руху (реверсивний режим) з деякими змінами по часу.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба Патрульної поліції Києва, передає Укрінформ.

«Рух на алеї Герої Крут у напрямку Дніпровського узвозу заборонений у робочі дні з 7:05 до 11:00. Рух на Петрівській алеї у напрямку Паркової дороги заборонений у робочі дні з 7:00 до 11:00. Рух на Петрівській алеї у напрямку Паркової дороги дозволений у робочі дні з 17:15 до 19:45», - зазначили у поліції.

Рух Дніпровським узвозом у напрямку Паркової дороги заборонений у робочі дні з 17:00 до 20:00, але дозволений у робочі дні з 7:15 до 10:45.

Читайте також: У Києві завершили ремонти на дев'яти вулицях

Рух Парковою дорогою у напрямку Петрівської алеї заборонений у робочі дні з 17:05 до 20:00. А рух Парковою дорогою у напрямку алеї Героїв Крут заборонений у робочі дні з 7:05 до 11:00.

Патрульна поліція Києва закликає громадян планувати маршрути своїх поїздок з урахуванням цієї інформації, бути обачними й дотримуватися ПДР.

Як повідомлялося, 4 жовтня мер Києва Віталій Кличко заявив, що у столиці автомобільний рух Подільським узвозом із 10 жовтня повністю відкриють.

Фото: uk.wikipedia.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-