У Києві завершили ремонти на дев'яти вулицях

У Києві завершили ремонти на дев'яти вулицях

Фото
Укрінформ
"Київавтодор" завершив поточні ремонти на дев'яти вулицях столиці.

Про це повідомляє пресслужба КК "Київавтодор", передає Укрінформ з посиланням на КМДА.

"Столичні дорожники закінчили масштабні роботи з оновлення покриття на дев'яти вулицях", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що старе покриття замінено на Чоколівському бульварі. Дорожники працювали на частині магістралі від пл. Севастопольської до вул. Уманської у напрямку залізничної станції "Караваєві дачі". Загалом оновлено близько 15,1 тис. кв. м покриття. Роботи на бульварі – продовження ремонту, який виконали минулого року. У 2021 році оновлено покриття в напрямку пл. Севастопольської.

У Києві завершили ремонти на дев'яти вулицях/Фото: kyivcity.gov.ua

Також завершено роботи на проспекті Миколи Бажана. Там виконано поточний ремонт на ділянці від Південного мосту до шляхопроводу біля ст. м. «Осокорки». Оновлено 7,1 тис. кв. м асфальтобетону в смугах, де покриття пошкоджено через рух великовагового транспорту.

Читайте також: Більше не Уральська: у Києві перейменували ще одну вулицю

Дорожники закінчили роботи на проїжджій частині Броварського проспекту. Працювали одразу на кількох ділянках. Днями облаштували 3,2 тис. м верхнього шару покриття на з’їзді з вул. Миропільської на просп. Броварський.

Водночас завершено поточний ремонт частини вулиці Заболотного (автошлях Т 10-27), яку нещодавно передали на баланс міста. Роботи тривали на ділянці понад 4 км: там оновлено майже 8 тис. кв. м покриття.

У Дарницькому районі дорожники оновили тротуари на вулиці Сімферопольській і вулиці Тростянецькій. Загальна площа відремонтованих хідників – більш як 1,1 тис. кв. м.

Читайте також: У Пущі-Водиці відремонтували будівлі інтернату, пошкоджені обстрілами рф

У КМДА зауважили, що раніше було завершено ремонт гранітної бруківки на Володимирському узвозі та вулиці Шовковичній. А нині роботи завершили й на Подільському узвозі – бетон набирає міцності перед відкриттям руху.

Як повідомляв Укрінформ, в Києві автомобільний рух Подільським узвозом з понеділка, 10 жовтня, буде повністю відкритий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-